Exclusief voor abonnees

Steve Bakelmans reconstrueert hoe hij Julie Van Espen vermoordde: "Hij vertoonde geen enkele emotie”

Steve Bakelmans.
DR Steve Bakelmans.
Steve Bakelmans, de moordenaar van Julie Van Espen, is gisteren voor het eerst sinds 4 mei teruggekeerd naar de Theunisbrug aan het Antwerpse Sportpaleis. Daar deed hij de moord over op de 23-jarige studente Julie Van Espen. "De reconstructie was een beproeving voor Bakelmans", vond zijn verdediging. “Ik heb geen emotie gezien", reageerde de advocaat van de familie Van Espen.

Je hebt 11% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
 • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis13 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Jennifer Bakelmans

  AAN DE REDACTIE: Mag ik u vragen om de post van Kenny Bruinings te verwijderen aub. Dit zijn perminente leugens. 1. Ik heb met deze persoon niets gehad. 2. Ik ga niet op bezoek bij mijn neef Steve Bakelmans. 3. Ik wil met het crimenele gedrag van zowel Steve Bakelmans als Kenny Bruinings niets te maken hebben! Dank bij voorbaat, Met vriendelijke groeten

 • Senne Vadegu

  Maurice Keukelaers Wat is dan überhaupt het nut van advocaten? Mensen zoals jij verschillen geen zak met die gozers die de advocaat van Nabil (kroongetuige tegen de mocromaffia affaire) hebben afgeknald in Nederland. Het is de billijkheid en het correct en accuraat verlopen van rechtszaken willen dwarsbomen. Net zoals jij wil iedereen zoveel mogelijk verdienen met hun competenties, in de wereld van de justitie is neutraliteit een must om een zo correct mogelijke uitspraak te verwezenlijken.

 • Kenny Bruinings

  Ben met zen nichtje samen geweest, super lief meisje, hij is vroeger al veroordeeld voor verkrachting, ze gaat hem nog vaak bezoeken, kan haar wel begrijpen maar heb haar wel duidelijk gemaakt dak hem nooit wil ontmoeten, eender welk verleden of wat dan ook....

 • Leonarda Van Opbroecke

  Waarom steeds die knuffelfoto met zijn zoontje???? Hoop voor enige sympathie te bekomen????

 • Maurice Keukelaers

  Een advocaat die een dergelijke uitspraak doet, zou men moeten schrappen uit de balie.