Stad Antwerpen lanceert campagne #ikknalzondervuurwerk: “Bespaar geld en een GAS-boete, en kom naar het vuurwerk boven de Schelde”

Ook dit jaar wordt er boven de Schelde weer vuurwerk afgestoken.
Benoit De Freine Ook dit jaar wordt er boven de Schelde weer vuurwerk afgestoken.
‘Ik knal zonder vuurwerk’: met die slogan roept de stad Antwerpen burgers op om tijdens de eindejaarsperiode geen vuurwerk af te steken. 

“Zélf vuurwerk afsteken is verboden in Vlaanderen”, waarschuwt de stad. “Het is levensgevaarlijk, slecht voor de luchtkwaliteit en het veroorzaakt dierenleed. Bespaar geld en een GAS-boete, en kom op oudjaar kijken naar het gratis vuurwerkspektakel boven de Schelde.”

Op de website van de campagne somt de brandweer de gevaren van vuurwerk op. Bekijk hieronder een reportage van de stad Antwerpen over de campagne #ikknalzondervuurwerk. 
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Jurgen Latet

    Doe niet onnozel zo kun je alles afschaffen in heel de wereld word vuurwerk afgestoken er zijn andere zakken die de mensen meer zorgen maken met altijd met niet bezig te zijn worden jullie betaald om mensen ré pesten of wat.