Sliploze vrijdag op Eroticabeurs

De man krijgt een lapdance van naaktmodel Mandy Slim.
Foto De Scheirder De man krijgt een lapdance van naaktmodel Mandy Slim.
De Eroticabeurs in Antwerp Expo is gisteren onder grote publieke belangstelling van start gegaan met een 'sliploze vrijdag'. Wie in rok of kilt en zonder slip naar de beurs kwam, mocht gratis naar binnen. Een aanbod dat opvallend veel, vooral, mannelijke beursgangers niet aan zich lieten voorbijgaan. Met een negentigtal standjes vol seksspeeltjes, verkleedkleren, beautyproducten en striptease-shows hoopt de organisatie dit jaar 15.000 tot 18.000 bezoekers te halen.

De beurs kon rekenen op flink wat media-aandacht dankzij de stuntwedstrijd 'win een trio'. Om met een zekere Angelique Secret van de website kinkylife.com op 'date' te mogen richting de swingersclub, moesten de deelnemende koppels het meeste punten halen op een 'praktische proef'. De mannen moesten zoveel mogelijk punten scoren op een spelletje darts en de vrouwen moesten zo lang mogelijk touwtjespringen. De wedstrijd lokte wel nog maar weinig avontuurlijke koppels.


Of het aan de vijf euro lag die plots per deelname gevraagd werd of aan het enthousiasme van Angelique, die 'flink last had van haar rug', was niet helemaal duidelijk. Eén jongen die meer dan 100 punten wist te gooien, werd wel al vergast op een lapdance van naaktmodel Mandy Slim. En dat kon hij duidelijk smaken ...

Kat uit de boom kijken

Organisatrice en pornoster Kim Holland maakte zich niet druk in de lage opkomst voor de wedstrijd. "Als we dit in Holland doen, staat er meteen een zwerm van mensen rond onze stand. De Vlamingen kijken liever eerst de kat uit de boom. Maar ik ben zeker dat we morgen nog wel avontuurlijke koppels gaan vinden. Bovendien is dit uitstekende reclame voor onze website", aldus Kim.


De Eroticabeurs vindt nog het hele weekend, tot en met morgen, plaats in Antwerp Expo, Jan Van Rijswijcklaan 191.


(DILA)