Slam poetry in het Letterenhuis tijdens WORDt

Gastheer Seckou Ouologueum
WORDt 2019 Gastheer Seckou Ouologueum
Op donderdag 5 december organiseert het Antwerpse Letterenhuis opnieuw het gratis ‘spoken wordevenement’ WORDt. Dat brengt literatuur in de breedste zin van het woord: slam, rap, proza, kleinkunst, spoken word, of storytelling, en dat alles op één avond.

Op donderdagavond komen in het Letterenhuis opnieuw een heleboel jonge artiesten aan het woord tijdens het jaarlijkse ‘spoken wordevenement’ in het Letterenhuis. Gastheer Seckou Ouologueum stelde al voor de achtste keer de line-up samen: zo brengt Monica Kamara poëzie op de grens tussen spoken word en slam poetry, De Stroate gaat de hiphoptour op en ook Jaouad Alloul komt aan bod. 

Zo geeft het Letterenhuis met WORDt lokaal talent een podium. Tourist LeMC, Carmien Michels en Sylvie Marie waren bijvoorbeeld al te gast bij WORDt voor ze echt bekend werden. WORDt vindt plaats op 5 december vanaf 20 uur, de toegang is gratis. Meer info op www.letterenhuis.be.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.