Sinterklaas ook in districten op bezoek bij brave kindjes

De Sint meert op 17 november aan in Antwerpen maar ook in de districten doet hij zijn ronde.

Zo houdt hij halt in Berchem op 18 november hij komt met het vliegtuig en landt om 13.30 uur, tegen 16 uur, na een stoet, zal hij de kinderen ontmoeten op het Frans Van Hombeeckplein.

In Zandvliet komt hij ook op 18 november daar zullen er twee Sinterklaasfilms vertoond worden en zal de Sint in vrijetijdscentrum De Schelde even halt houden.

In Wilrijk krijgt de Sint nog een officiële ontvangst op het districtshuis.

In Hoboken meert de Sint aan op 1 december aan het veerpont, met een stoet trekt hij naar het Gravenhof waar kinderen hun schoentje kunnen zetten vanaf 26 november.

In Deurne komt de Sint op 5 december ontbijten in het Huis van het Kind ook de Laborslei. Om 14 uur geeft de brave man nog een theatervoorstelling in het cultuurcentrum.

Per boot maar ook per vliegtuig zal Sinterklaas zijn ronde door de districten doen
Klaas De Scheirder Per boot maar ook per vliegtuig zal Sinterklaas zijn ronde door de districten doen3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • hugo VAN HAEVRE

    Zonder echte zwarte pieten boycotten die manier van werken, wij zijn nog altijd in de meerderheid, en in een democratie hebben die het voor het zeggen, is dat nu zo moeilijk om zich een paar weekjes aan te passen aan onze cultuur, wat een herry voor een kinderfeest dat alzo lang bestaat, zij zijn de onverdraag zamen wij niet

  • maurice snelders

    Maar zonder pieten zal het natuurlijk nooit meer hetzelfde zijn.

  • maurice snelders

    Gelukkig komt de sint alleen anders hadden we weer rellen.