Silverrun: Een rondje met 1.920 trappen

Een deelneemster loopt de Silverrun.
Laenen Een deelneemster loopt de Silverrun.
Trappenlopers kunnen zich dit jaar opnieuw inschrijven voor de Silverrun op 9 juni, een loopwedstrijd in en rond de bekende drie Silvertoptorens langs de Antwerpse ring, waarbij je per gebouw 640 trappen voor de kiezen krijgt.

De moedigste onder de lopers kiezen dan ook voor àlle trappenhallen, goed voor 1.920 trappen of drie keer twintig etages. Het is natuurlijk ook mogelijk om maar één van de gebouwen te doen, 320 trappen omhoog en evenveel omlaag. Onderweg kan je van een mooi uitzicht over onze stad genieten. Ook supporters zijn welkom.

De Silverrun is een initiatief van Woonhaven Antwerpen, De Ideale Woning, ABC, Stad Antwerpen en de AP-Hogeschool. De organiserende partners willen deelnemers en bezoekers laten kennismaken met sociale huisvesting, en enkele vooroordelen rond leven in een sociale woonwijk doorbreken. 

Inschrijven kan op www.silverrun.be.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.