Scouts en politie doen oproep na brutale aanval

In Antwerpen zijn vrijdagnacht drie scoutsleiders in elkaar geslagen toen ze terugkwamen van kerstfuif ‘Nightmare Before Christmas’ in Deurne. De leden van scouts Sint-Bernadette werden rond half zes aangevallen door een groep van zeker vijftien jongeren.

Twee slachtoffers moesten genaaid worden aan hun hoofd. De derde, de 24-jarige J., was er veel erger aan toe. Hij werd met een zware hersenschudding afgevoerd naar het AZ Monica in Deurne.

De aanvallers konden gaan lopen. Er werden die nacht ook telefoons en andere spullen gestolen, maar het is niet duidelijk of het om dezelfde daders gaat. De politie doet een oproep tot getuigen om de aanvallers te vinden. Het zou gaan om jongeren tussen 16 en 18 jaar.

“We roepen iedereen op die mogelijk informatie heeft, iets gezien heeft of personen zou kunnen herkennen, om contact op te nemen met de politie”, zegt woordvoerder Willem Migom van politiezone Antwerpen aan VTM NIEUWS. “Ook wie op de fuif foto’s gemaakt heeft, bijvoorbeeld, mag zeker contact opnemen met de politie, omdat zo mogelijke verdachten geïdentificeerd zouden kunnen worden.”
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.