Schitter als figurant naast Matteo Simoni

Filmmakers Adil El Arbi en Bilall Fallah nemen hun nieuwste langspeelfilm 'Patser' op in Antwerpen. Voor de film zijn ze nog op zoek naar figuranten (m/v) van alle leeftijden, voor de draaiperiode die loopt van mei tot augustus. Patser volgt vier hangjongeren op 't Kiel in Antwerpen, die willen leven zoals in een videoclip. Ze spiegelen zich aan de Kingpin van de Amsterdamse cocaïnehandel en stoppen hun neus in high-profile drugszaken. Maar het wordt plots wel erg heet onder hun voeten als ze het aan de stok krijgen met de Colombiaanse drugsmaffia.


"Het resultaat moet een soort Guy Ritchie meets 'The Wolf of Wall Street' worden", aldus de makers. Een komische actiefilm dus waarin acteurs als Matteo Simoni, Nora Gharib, Nabil Mallat ('Image', 'Cordon'), Saïd Boumazoughe ('NoMobs') en Junes Lazaar ('De Bunker', 'So You Think You Can Dance') de hoofdrollen vertolken.


Kandidaat-figuranten kunnen zich aanmelden via de site inthepicture.com. Filmverdeler KFD brengt de film in het voorjaar van 2018 in de bioscoopzalen. (DILA)