Rioleringswerken in Bataviastraat: straat weekje dicht

Tijdens de werken geldt een anders verkeerssituatie
Noorderlijn Tijdens de werken geldt een anders verkeerssituatie

Vanaf maandag 25 februari voert de aannemer van de Noorderlijn bijkomende werken uit aan de riolering in de Bataviastraat. De werken vinden plaats in de riolering zelf, tussen de Amster­dam­straat en de kleine Nassau­straat. De weg wordt dus niet opnieuw open gelegd, maar zal wel afgesloten zijn om het nodige materiaal in deze zone te kunnen stallen.

De aannemer werkt tussen 6 en 18 uur. Na 18 uur is de weg opnieuw open voor verkeer. Als alles volgens planning verloopt, duren de werken ongeveer een week. Indien het te hard regent, kan de aannemer de werken in de riolering niet uitvoeren en schuiven de werken op.

Tijdens de werken is de Bataviastraat tussen de Amster­dam­straat en de kleine Nassau­straat afgesloten voor verkeer. Daardoor worden de Sint-Laureis­kaai en een stuk van de Nassau­straat tijdelijk dubbel­rich­ting. In de Bataviastraat en in een stuk van de Nassau­straat geldt een parkeer­verbod.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.