Restaurant van Hans Otten en Viki Geunes opent in juni

In dit pand op de hoek van St-Laureiskaai en Nassaustraat komt de voorlopig nog naamloze horecazaak.
Klaas De Scheirder In dit pand op de hoek van St-Laureiskaai en Nassaustraat komt de voorlopig nog naamloze horecazaak.

Midden juni heeft Antwerpen er een nieuwe hotspot bij. Dan opent televisie- en radiopresentator Hans Otten en zijn vrouw Colette samen met sterrenchef Viki Geunes een nieuwe horecazaak in een historisch hoekpand op de hoek van de Sint-Laureiskaai en de Nassaustraat. Je zal er niet alleen kunnen eten maar ook overnachten. "Veel kan ik nog niet vertellen maar je kan het best omschrijven als betaalbare luxe in allerlei belevingen", vertelt Otten. Op de menukaart zullen Belgische klassiekers staan met een twist à la Geunes. Of en hoeveel de sterrenchef er achter de potten zal staan, is nog niet duidelijk.


"Klassiekers die iedereen kent maar toch anders met ingrediënten van over heel de wereld", verduidelijkt de presentator. Daarnaast zal er ook een cocktailbar zijn. Ottens rol zal gericht zijn op het bewaken van het concept en zijn vrouw zal de leiding nemen. "Ik zal er op toezien dat het overnachten en het eten hand in hand samengaan. Alles moet een happiness uitstralen. Je moet blij worden als je bij ons binnenstapt. Mijn vrouw Colette zal heel de boel leiden", zegt Otten. Ook een naam is er ondertussen maar die wilt hij nog niet kwijt. (ADA)

Hans Otten
Filip De Smet / Photo News Hans Otten
Viki Geunes.
Photo News Viki Geunes.