Reservaties drijvend restaurant Piet Huysentruyt en zoon vliegen de deur uit

Piet Huysentruyt en zoon Cyriel.
Photo News Piet Huysentruyt en zoon Cyriel.
Het gaat hard voor Piet Huysentruyt en zoon Cyriel. De reservaties voor hun drijvend restaurant, Waterfront Bar & Resto, komen massaal binnen. Het restaurant maakt deel uit van havenfestival Part of Antwerp. Ondertussen werd ook het menu bekendgemaakt. 

Samen met zoon Cyriel en chef Anthony Stoop zal Piet Huysentruyt de keuken van zijn toprestaurant Likoké even naar Antwerpen brengen. Op het menu staan klassiekers uit de Zuid-Franse sterrenkeuken, zoals Bobotie (tomaat, paling, curry), eend in het groen (eend, groene kruiden, chorizo) en een wafel met stierenboter.

Wie een zes- of viergangenmenu wilt proeven, zal snel moeten zijn. De reservaties vliegen de deur uit. Voor de cocktails en fingerfood op het terras van Waterfront moet je niet reserveren. Havenfestival Part of Antwerp start op woensdag 14 augustus.




Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.