Exclusief voor abonnees

RECENSIE. Standard: lokaal, biologisch en hip in hartje Berchem

Elke week sturen we een journalist op pad om verschillende type restaurants te beoordelen op prijs en kwaliteit. Het is niet evident om te koken met lokale producten, wanneer je zaak gelegen is in hartje Berchem. Maar Standard doet het! De alternatieve pizza start-up is gelegen op het gelijkvloers van een oud pakhuizencomplex, goed verstopt achter een garagepoort in de Lamorinièrestraat te Berchem. Het is gezellig vertoeven in de hotspot voor innovatieve en creatieve Antwerpse ondernemers. De rode bakstenen van het oude pand gaan gepaard met weelderig woekerend groen en doen je zo even ontsnappen aan de drukte van de stad.

Je hebt 18% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels op HLN.be en in de app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis



Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.