Exclusief voor abonnees

RECENSIE. Joyau: klassiekers naar hoger niveau getild

Restaurant Joyau
Klaas De Scheirder Restaurant Joyau
Joyau in Antwerpen is een nieuwkomer. Het pand, de kok en de uitbaatster waren er al maar het concept veranderde volledig. Het vroegere Sensunik waar kinderen baas waren, is nu omgevormd tot een klassiek restaurant waar eigenares Sophie Raemdonck waakt over de kwaliteit van het eten. Verse producten, seizoensgebonden en topwijnen. Raemdonck wil alleen het beste voor haar gasten. Serveren wat ze zelf op haar bord zou willen krijgen. Zoiets.

Je hebt 17% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en steun Rode Neuzen Dag. Jouw eerste betaling gaat integraal naar Rode Neuzen Dag

  • Steun Rode Neuzen Dag en word abonnee voor 27/11
  • Slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wil
Abonneer je nu



Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.