Exclusief voor abonnees

RECENSIE. Grootmoeders wijze op Moederdag: takeaway bij Billie’s Bier Kafetaria

Romige stoofpot met kip, groene asperges en lentegroentjes samen met krielaardappelen met citroen, rabarber-appel crumble als dessert en een witbiertje voor een zurige toets.
Sander Bral Romige stoofpot met kip, groene asperges en lentegroentjes samen met krielaardappelen met citroen, rabarber-appel crumble als dessert en een witbiertje voor een zurige toets.
Niet meer uit eten kunnen, betekent plotseling ook álle dagen koken. Voor wie niet verder komt dan pasta pesto of het opwarmen van een blik soep, bestaat er gelukkig nog takeaway en delivery. Bij Billie’s Bier Kafetaria vonden ze Moederdag het geschikte moment om de keuken weer open te gooien. Lees hier meer over onze restaurantrecensies.

Verder dan de deuropening kom je momenteel niet bij Billie’s. Met een snelle blik in de gezellige kroeg in de Kammenstraat zie je net de lege toog en elf tapkranen die stof staan te vergaren. Een treurig zicht, maar de keuken achterin de bar is gelukkig wel terug open, want naast zeldzame biertjes waar je nog nooit van gehoord hebt, staat Billie’s natuurlijk ook bekend om zijn lekkere stoofpotjes en Vlaamse klassiekers op (groot)moeders wijze.

Je hebt 27% van dit artikel gelezen