Exclusief voor abonnees

RECENSIE. August: terechte beste nieuwkomer in de Gault&Millau

August
Annelin Marien August
August is nog maar sinds de lente van dit jaar geopend, maar kreeg al meteen de titel van ‘Beste Nieuwkomer’ in de Gault&Millau, met een score van 15/20. Hoe kan het ook anders, met een topchef als Nick Bril achter het fornuis. De sterrenchef van The Jane wilde een toegankelijkere brasserie openen, en dat werd hotel/bar/restaurant August in een voormalig klooster in het Groen Kwartier. Een prachtig interieur heeft August alvast, en ook het eten mag er zijn.

Je hebt 20% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis



Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.