Rapper Boef speelt uitverkochte show in Borgerhout: “Geen incidenten zoals in Tilburg”

Boef tijdens een show in het Nederlandse Amstelveen.
ANP Kippa Boef tijdens een show in het Nederlandse Amstelveen.

De bekende Nederlandse rapper Boef (25) heeft zaterdagavond in zaal Trix in Borgerhout een uitverkochte show gegeven. Vorig weekend draaide een optreden van Boef in Nederland nog uit op relletjes. In Antwerpen verliep de avond wél rustig.

Boef aan het werk in zaal Trix in Borgerhout.
RV Boef aan het werk in zaal Trix in Borgerhout.

In het Nederlandse Tilburg liep een optreden van Boef vorig weekend volledig uit de hand. Beveiligers moesten optreden tegen fans die zich ongepast gedroegen. Na opstootjes werd een aantal van hen zelfs uit de zaal verwijderd. De politie moest ook na het concert in actie komen. Op een pleintje vlakbij de concertzaal keerden omstaanders zich tegen de politie en gooiden onder meer met stoelen.

Zaterdagavond werd de Nederlandse rapper in zaal Trix in Borgerhout ontvangen, waar hij een uitverkochte show speelde. In tegenstelling tot het optreden in Tilburg, verliep de avond in Antwerpen wél rustig. Volgens de Antwerpse politie kwamen er geen meldingen van incidenten binnen.

In Vlaanderen is Boef zeer succesvol. Zijn album Slaaptekort staat al anderhalf jaar in de Ultratop, waar het piekte op de derde plaats. 
5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Leon Goeghebuer

  Smaken verschillen maar dit is zeker geen prachtig artiest, Abdel. Zelfs geen artiest.

 • Daniël Gyssens

  Begrijp niet dat daar nog iemand naar toe gaat.

 • Khadija Bint

  Geen voorbeeld voor de jongeren!

 • Abdel Nasser

  Prachtig artiest, had er graag bij geweest met de zonen.

 • sven raets

  Ik snap niet dat ze zo nog iemand vragen !