Projectleiders Runcvoorthof geven stand van zaken tijdens infomoment

De site wordt heraangelegd.
AG VESPA De site wordt heraangelegd.
Het Runcvoorthof in Merksem krijgt een nieuwe bestemming. Wie op de hoogte wil blijven van de stand van zaken, kan maandag aansluiten tijdens een infomoment van de projectleiders van AG VESPA.

In de kasteel- en dienstvleugel komen 7 huurwoningen. De kloostervleugel wordt via een oproep tot erfpacht op de markt gebracht. Het koetshuis krijgt na renovatie een commerciële invulling. Ook het openbaar domein wordt heraangelegd. Hoever het project gevorderd is, kan je maandag horen tijdens het infomoment. Afspraak om 17 uur in Scoutslokaal den 61, in de Terlindenhofstraat 204.

 De projectleiders van AG VESPA geven u graag een stand van zaken van het project tijdens een infomoment op maandag 27 mei 2019 van 17 tot 19 uur.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.