Politiek niet welkom op begrafenis Julie Van Espen

Photo News
De familie van de vermoorde studente Julie Van Espen (23) heeft de uitdrukkelijke wens uitgesproken dat politici niet naar de afscheidsplechtigheid zouden komen.

“De familie wil graag in alle sereniteit afscheid kunnen nemen. Ze begrijpt en waardeert dat heel veel mensen meeleven met wat er gebeurd is. Daarom werd beslist om een geluidsinstallatie te plaatsen op het plein voor de kerk zodat de dienst ook buiten bijgewoond kan worden”, klinkt het in de mededeling. Hun individuele rouwbetuigingen de voorbije dagen worden echter geapprecieerd door de familie. 

De plaatsen in de kerk zijn voorbehouden voor familie, vrienden en kennissen, en voor de medestudenten van Julie, haar vriend, zus en broer. 

De uitvaartplechtigheid vindt zaterdag 18 mei om 10 uur plaats in de Onze-Lieve-Vrouw-ten-Hemel Opgenomen, beter bekend als de ‘Witte kerk’, in de Pater Nuyenslaan in Schilde.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Magda Goossens

    Rust zacht Julie. Iedereen leeft mee met haar familie, vrienden, bekenden.