Politie vindt pistool, bivakmuts en masker in garage: 19-jarige aangehouden

In de garagebox vond de politie onder andere een masker, een bivakmuts en een pistool.
Politie Antwerpen In de garagebox vond de politie onder andere een masker, een bivakmuts en een pistool.
De politie heeft in een garagebox in Wijnegem een pistool, een bivakmuts en een masker gevonden. De vermoedelijke eigenaar, een 19-jarige man, werd aangehouden. 

Een onderzoek van het drugsondersteuningsteam mondde deze week uit in 3 huiszoekingen in Deurne, Wijnegem en Geel. Daarbij kregen de onderzoekers bijstand van de mobiele eenheid en drugshond Racko.

Op één van de locaties werd een verdachte aangetroffen. De speurders kwamen ook een garagebox op het spoor. Daar werden verschillende zaken aangetroffen die wijzen op de handel en verkoop van drugs. De politie nam precisieweegschalen en verpakkingsmateriaal in beslag en vond sporen van cocaïne.

In de box werden ook een vuurwapen met munitie, een bivakmuts, een masker, handschoenen en een overall gevonden. De 19-jarige verdachte werd aangehouden, er wordt onderzocht of de gevonden voorwerpen in verband gebracht kunnen worden met andere feiten.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.