Politie controleert uitgang Bolivartunnel: “52 gsm-gebruikers in anderhalf uur tijd”

De Antwerpse politie.
Jan Aelberts De Antwerpse politie.
Twee agenten van het Antwerps verkeersondersteuningsteam hielden deze week een ochtend lang toezicht aan de uitgang van de Bolivartunnel op de Amerikalei. 52 Mensen mogen een boete verwachten voor gebruik van de gsm in de auto.

“Zeker tijdens de spits is deze plek gekend voor asociaal rijgedrag”, zegt de Antwerpse politie. “De twee agenten konden op anderhalf uur tijd 52 gevallen van gsm-gebruik achter het stuur vaststellen. Vier bestuurders negeerden het rode licht, vijf overschreden de volle witte lijn. Zes keer blokkeerde een bestuurder het kruispunt. Alle bestuurders mogen zich aan een boete verwachten.”
5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • FRANÇOIS DE RIDDER

  Dat men ook eens controle uitvoert op de fietsers ja! Koptelefoon vollen bak muziek bellen smsen rode lichten negeren en over de zebrapaden rijden die doen maar. Ben nu al 29 jaar trambestuurder in Antwerpen maar nu loopt het echt de spuitgaten uit

 • Ronald Van Roy

  Als ze dit alle dagdn moesten doen en serieuze boetes geven wordt dit misschien ooit opgelost. Als je 5 min. kijkt "vang" je er genoeg om de controleur te betalen.

 • Frank Dupont

  Graag ook op snelheid !

 • Leonarda Van Opbroecke

  Heel goed. Meer controle a.u.b. en overal. De laatste jaren is de houding van sommige chauffeurs wel erg bedenkelijk.

 • Alain Van Bossche

  Een zeer goed initiatief. Dit zouden ze meer moeten doen. Ik ben zelf tramschauffeur, en wat ik allemaal zie op de baan zonder dat ze beboet worden is bij waanzin ongeloof.