Politie controleert achtergelaten auto’s: “Sleepkabel hing er nog aan, wagen vol bierblikjes”

Illustratiebeeld.
Jan Aelberts Illustratiebeeld.
Het wijkteam van het Kiel trok opnieuw op pad om langdurig geparkeerde of achtergelaten auto’s in hun wijk te controleren. Verschillende eigenaars werden aangemaand hun auto te verplaatsen of hun documenten in orde te brengen. “Bij één van de wagens hing de sleepkabel er nog aan.”

Op het Kielsbroek werd een auto opgemerkt waar nog een stuk van een sleepkabel aanhing. Het voertuig was niet afgesloten en lag vol met lege bierblikjes. Omdat de verzekering van het voertuig verlopen was, werd het getakeld. De eigenaar uit Hoboken zal voor de kosten moeten opdraaien.

Eén aanhangwagen bleek geseind voor diefstal in Bergen en werd getakeld. De nummerplaten werden genoteerd voor verder onderzoek.

Tijdens de controle werden ook meerdere foutparkeerders beboet in de omgeving van de Abdijstraat en de De Bruynlaan. Vier mensen stonden geparkeerd op de stoep, drie bestuurders stonden in de dubbele file, één iemand stond geparkeerd op een hoek.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.