Politie betrapt auto-inbreker op Orteliuskaai

Illustratiebeeld: De Antwerpse politie.
Jan Aelberts Illustratiebeeld: De Antwerpse politie.
Een interventiepatrouille van de Antwerpse politie werd zaterdagnacht aangesproken op de Orteliuskaai door een voorbijganger die een man had zien inbreken in een geparkeerde wagen. De politie kon de man vatten terwijl hij via een ingeslagen autoruit rondsnuffelde in het handschoenenkastje.

De man was vermoedelijk onder invloed van drugs. Hij was in het bezit van een flesje pepperspray en een noodhamer om autoruiten mee kapot te slaan. Hij bleek bovendien illegaal in ons land. Wat verderop werd nog een tweede wagen met een kapotte ruit aangetroffen. Er wordt onderzocht of de man voor gelijkaardige feiten in aanmerking komt. De politie sloot de beschadigde ruiten af zodat het niet kon binnen regenen in de auto’s.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.