Pokérestaurant Sticks 'n Bowls komt naar Antwerpen

De Oudevaartplaats is binnenkort een exotisch restaurant rijker. Na een Leuvense vestiging van Stick’s n Bowls, opent zaakvoerder Tars De Raeymaker nu ook in Antwerpen een pokérestaurant. Voor de Antwerpse locatie krijgen het menu en het concept een make-over: Sticks ‘n Bowls gaat nu resoluut voor duurzaamheid, en ook de klassieke pokébowls worden naar een hoger niveau getild.
Pokébowl.
The Wicked Pokébowl.
‘Poké’ betekent in het Hawaïaans ‘in stukjes gesneden’, maar dat omvat natuurlijk niet de volledige definitie van een pokébowl. Die is opgebouwd uit verschillende ingrediënten: een basis van rijst, quinoa of aanverwanten, sla, verse koude of warme toppings (vlees, vis of vegetarisch), verse en gemarineerde groenten, en een bijhorende dressing. 

Naast de uitgebreide selectie pokébowls kan je in Sticks 'n Bowls binnenkort ook ribbetjes gemarineerd met ananas, yakitori (spiesjes met kip), edamame-boontjes en salsa Huancaina met maniokchips eten.

Buiten enkele nieuwe gerechten, wil zaakvoerder Tars van Sticks ‘n Bowls vanaf nu ook inzetten op duurzaamheid. “We maken bewuste keuzes in afvalbeleid en proberen verspilling zo veel mogelijk tegen te gaan. Het menu verandert vanaf nu ook mee met de seizoenen, en alle producten worden zoveel mogelijk aangekocht bij lokale telers.” 

Tars wil van Sticks ‘n Bowls een vaste waarde maken in de categorie fast casual en nog verder uitbreiden naar andere steden, maar vanaf begin juni kunnen Antwerpenaren alvast een pokébowl komen eten op de Oudevaartplaats.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.