Partena opent nieuw kinderdagverblijf op het Eilandje

Binnenkort zal Partena een nieuw kinderdagverblijf openen in Antwerpen, op de site Falconhoven op het Eilandje. De opvang zal plaats bieden aan 42 kindjes. 
Kinderdagverblijf 'Ahoi Ahoi' opent op 3 juni de deuren
Partena Kinderdagverblijf 'Ahoi Ahoi' opent op 3 juni de deuren

Op 3 juni opent in het nieuwbouwproject Falconhoven aan de Oude Leeuwenrui kinderdagverblijf ‘Ahoi Ahoi’, met 42 plaatsen voor kindjes tussen 0 en 3 jaar. Het kinderdagverblijf zal elke werkdag geopend zijn van 7.30 uur tot 18.30 uur. De ouder betaalt een maandprijs, en kan een beroep doen op een tussenkomst van de stad Antwerpen via het systeem van de oudertoelage.

“Met de opening van ons derde kinderdagverblijf in Antwerpen willen wij inspelen op de blijvende nood aan kinderopvang. Wij zijn vanaf de eerste dag betrokken bij de uittekening van het kinderdagverblijf, hierdoor hebben we onze eigen accenten kunnen leggen met veel aandacht voor licht, lucht en ruimte”, vertelt Filip Standaert, manager van Partena Kinderopvang.

Het kinderdagverblijf ligt op de Oude Leeuwenrui
Partena Het kinderdagverblijf ligt op de Oude LeeuwenruiReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.