Pad tussen Laarsebaan en Nieuwdreef krijgt nieuwe verlichting

Illustratiebeeld.
Mozkito Illustratiebeeld.
Het pad tussen de Laarsebaan en de Nieuwdreef in Merksem wordt vernieuwd. Op 2 december start Fluvius met de plaatsing van de nieuwe verlichtingspalen. Vanaf 5 december wordt het pad zelf vernieuwd.

Tijdens de herfstvakantie voerde Fluvius al een aantal voorbereidende werken uit voor de nieuwe verlichting langs het pad. In de week van 2 december start Fluvius met het plaatsen van de nieuwe verlichtingspalen en het weghalen van de oude verlichting. Tijdens deze werken wordt het pad niet afgesloten, maar is plaatselijke hinder mogelijk.

Afhankelijk van de weersomstandigheden start de aannemer vanaf 5 december met de vernieuwing van heel het pad. Het pad wordt opnieuw aangelegd met betonstraatstenen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van speelse elementen zoals gekleurde springlijnen, lettertegels en hinkel-cijfertegels. Aan het begin van het pad, zijde Nieuwdreef, wordt ook een boom aangeplant.

Tijdens deze werken is het pad afgesloten voor fietsers en voetgangers. Het speelterrein blijft bereikbaar via de Krokusstraat.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.