Overvalster apotheek opgepakt dankzij Faroek Live

Beelden van een bewakingscamera waarop de dader te zien is, werden gisteren vrijgegeven in VTM-programma Faroek Live.
Faroek Live, VTM Beelden van een bewakingscamera waarop de dader te zien is, werden gisteren vrijgegeven in VTM-programma Faroek Live.
De Antwerpse politie heeft de vermoedelijke overvalster van apotheek Van de Peer uit Edegem opgepakt dankzij het VTM-opsporingsprogramma Faroek Live. Het gaat om een 37-jarige vrouw.

Begin dit jaar kreeg de apothekeres ongewenst bezoek van een gewapende overvaller en moest ze cash geld afgeven. Beelden van de overvalster werden gisteravond getoond in Faroek Live.

235 euro

Op 9 januari rond het middaguur stapte de vrouw de zaak binnen op de hoek van Justus Lipsiusstraat en de Omheininglei. Er waren op dat moment geen klanten in de zaak. De apothekeres moest de 235 euro die in de kassa zat afgeven. Een dag eerder was de overvalster al op verkenning geweest in de apotheek.

Morgen wordt ze voorgeleid bij de onderzoeksrechter. Die bepaalt of ze aangehouden blijft.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.