Overvallers bedreigen uitbaatster krantenwinkel

Google
Twee gewapende mannen hebben zondagmiddag een krantenwinkel overvallen in de wijk Zurenborg. De uitbaatster werd bedreigd en de overvallers konden gaan lopen met de inhoud van de kassa en met tabak.

De 27-jarige uitbaatster van een dagbladhandel in de Kleine Beer Straat werd zondagmiddag bedreigd door twee gewapende overvallers die plotseling in haar winkel stonden. De overvallers konden de inhoud van de kassa en rookwaren buit slaan. Het slachtoffer bleef ongedeerd maar was van haar melk door het ongeval. De politie deed na de overval een zoektocht in de buurt naar de daders maar die leverde niets op. De recherche van de lokale politie Antwerpen is een onderzoek gestart.
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Sophie DeWolf

    Dat zoiets in mijn oude buurt gebeurd vind ik zo erg! Veel sterkte aan de medewerkster. Hoop dat de daders gevat worden!!!