Opvallende video: gorilla Matadi ‘versiert’ kerstboom in Antwerpse Zoo

Gorilla Matadi versiert de kerstboom in Antwerpse Zoo.
Zoo Antwerpen Gorilla Matadi versiert de kerstboom in Antwerpse Zoo.
Ook de gorilla’s van de Antwerpse Zoo zijn in volle kerststemming. Gorilla Matadi versiert in een video van de zoo de kerstboom van zijn gezin. Of daar lijkt het in ieder geval op. In werkelijkheid haalt de gorilla het eten van de boom, maar door de beelden om te keren lijkt het alsof hij het lekkers ophangt. De zoo is de hele kerstvakantie open. Nog tot 12 januari kan je er ook terecht voor het Jungle Book Light Festival.3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Daniel Wouters

    De zoo Antwerpen,groter een jaarlijks abonnement,we kwamen met de fiets een stalde deze in de zoo,laatste jaren veel verbouwings werken,niet ten goede,prijs voor wat het is veel te hoog,heb soms de indruk met de vele Nederlanders die hier werken dat de zoo is overgenomen door Nederlands bedrijf,voelt niet meer Antwerps aan.

  • patrick walraeve

    Knap

  • Hilde Eykens

    Hij haalt het er wel heel voorzichtig uit ,knap gedaan.