Opgepakte dealer blijkt amper 14 jaar oud

Illustratiebeeld.
Jan Aelberts Illustratiebeeld.
Tijdens een controle afgelopen vrijdag heeft de politie een dealer opgepakt met xtc en marihuana. De jongen bleek amper 14 jaar oud. De zaak wordt verder onderzocht.

Vrijdagnacht controleerde de wijkwerking van de Antwerpse politie samen met het fietsteam en de mobiele eenheid onder de naam ‘greenrush’. De actie richt zich op drugs- en andere overlast op de pleinen van de historische binnenstad. Tijdens de actie werden 11 mensen betrapt met drugs op zak. Eén jongen van 14 jaar bleek in het bezit van verkoopshoeveelheden xtc en marihuana. De zaak wordt verder onderzocht. Eén gecontroleerde man bleek geseind voor verhoor. Tot slot werden er nog zeven verkeersinbreuken beboet.
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • louis meuleman

    Louis Meuleman Het zijn soms de ouders die hun kinderen drugs doen dealen omdat ze weten dat die toch niet gestraft worden ,zouden moeten opgesloten worden de ouders met hun kinderen dat is de enige manier om dit te stoppen

  • Norbert Bauwens

    Op die leeftijd worden ze nog niet gestraft, daardoor gebruiken grotere vissen altijd die klein mannen. 0ndertussen leren ze ook het vak natuurlijk.