Oostenrijkse vegetarische sterrenchef Paul Ivic kookt met Seppe Nobels in Graanmarkt 13

Twee topchefs bij elkaar: Paul Ivic en Seppe Nobels.
Klaas De Scheirder Twee topchefs bij elkaar: Paul Ivic en Seppe Nobels.
Hoog bezoek afgelopen zaterdag in het restaurant Graanmarkt 13 van chef Seppe Nobels. De Oostenrijkse chef Paul Ivic kwam er mee in de potten roeren. 

Ivic behaalde met zijn restaurant Tian in het Duitse München een Michelinster en kreeg een topscore van 5 radijzen van de We’re Smart Green Guide. Hij is daarmee meteen het enige volledig vegetarische restaurant in Duitsland met een Michelinster. Volgend jaar komt de Fifty Best naar Antwerpen, de vijftig beste koks ter wereld. Om Antwerpen al wat voor te bereiden, nodigt Nobels al eens een gastchef uit. Nu was het dus de beurt aan Ivic.

Ivic is wereldberoemd om zijn culinaire en gezonde vegetarische keuken. Hij werkt vooral met bijna vergeten groenten en werkt met ingrediënten uit bossen, velden en bergen. 

Samen met Nobels bereidde hij een volledig vegetarische menu.

Paul Ivic geeft uitleg bij zijn gerechten.
Klaas De Scheirder Paul Ivic geeft uitleg bij zijn gerechten.
Seppe Nobels in de keuken van zijn Graanmarkt 13
Klaas De Scheirder Seppe Nobels in de keuken van zijn Graanmarkt 13
Ivic en Nobels in de kruidentuin van het Graanmarkt 13.
Klaas De Scheirder Ivic en Nobels in de kruidentuin van het Graanmarkt 13.
Seppe Nobels en Paul Ivic.
Klaas De Scheirder Seppe Nobels en Paul Ivic.



Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.