Onder invloed van drank én drugs: beginnende chauffeur is al meteen rijbewijs kwijt

Lokale Politie Antwerpen
De lokale politie Antwerpen heeft afgelopen weekend alcoholcontroles gehouden in de omgeving van de Brouwersvliet en de Londenstraat. 57 bestuurders liepen tegen de lamp onder wie één beginnende chauffeur. 

De controleactie van de politie was vooral gericht op bestuurders die op de terugweg waren van een nachtje uit.  Drie bestuurders met een glaasje te veel op, moesten hun rijbewijs voor drie uren inleveren en één andere bestuurder voor zes uren. Voor een vijfde was de promille zo hoog dat zijn rijbewijs meteen voor vijftien dagen werd ingetrokken. 

Daarnaast waren er drie bestuurders die hun rijbewijs voor twee weken kwijt zijn omdat ze onder invloed van drugs reden. Nog eens vier anderen reden onder invloed van zowel alcohol als drugs. Onder heen een chauffeur die nog maar net zijn rijbewijs had. En andere bestuurder reed dronken rond terwijl hij al een rijverbod had wegens dronken rijden. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.