Nog een deelstepsysteem erbij: Circ nu ook in Antwerpen

De elektrische deelsteps van Circ
Circ De elektrische deelsteps van Circ
Na Brussel, Namen, Luik, Aalst en de kust worden de elektrische deelsteps van Circ sinds donderdag ook aangeboden in Antwerpen. Samen met Birds en Poppy zal Circ via een applicatie deelsteps aanbieden voor korte afstanden in de stad.

Circ (voordien Flash) werd eind 2018 opgericht door een team met een gedeelde visie over duurzame en veilige verplaatsingen. Het deelplatform groeide in sneltempo en ondertussen zijn de elektrische deelsteps beschikbaar in elf landen. “De kwaliteit van onze steps blijft niet onopgemerkt. Veiligheid en betrouwbaarheid staan centraal in hun ontwerp”, vertelt Kurt Van Landeghem, algemeen directeur van Circ Benelux.

De huidige deelsteps van Troty, aangeboden door de onderneming V-Step, zullen vervangen worden door Circ. Voor het gebruik ervan zullen Antwerpenaren de Circ-app moeten downloaden en  op zoek moeten gaan naar een Circ-step. Het ontgrendelen van een step kost 1 euro en daarna betaal je 0,15 euro per minuut met je kredietkaart via de app.
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Stijn Vernaillen

    @dirk Valhelm is niet verplicht. Laat je vooral niet tegenhouden om zelf een helm op te zetten. Meeste hoofdletsels worden trouwens opgelopen in een auto. Mss daar dan ook een helm opzetten ;)

  • Dirk Pieters

    Eindelijk een valhelm op, of is dit alleen maar voor de foto