Nieuwjaarsrun op Linkeroever: parcours door prachtige natuur én uitzicht op ‘t stad

Een goed sportief begin van het jaar: zondag is er de Nieuwjaarsrun op Sint-Anneke.
District Antwerpen Een goed sportief begin van het jaar: zondag is er de Nieuwjaarsrun op Sint-Anneke.
Meer sport en beweging: het is een van de klassieke goede voornemens voor het nieuwe jaar. Het eerste grote loopevenement in Antwerpen is de Nieuwjaarsrun op zondag 5 januari. Na een gratis Kids Run kun je kiezen tussen een natuurloop van 5 of 10 kilometer, met start op de Wandeldijk.

De Rhythm ‘n’ Run Marathonclub Antwerpen organiseert de Nieuwjaarsrun al voor de achtste keer. Er ligt een cadeau klaar voor de deelnemers: een nieuwjaarsmuts. De natuurloop voert je langs de plage van Sint-Anneke en door het bos. Het schitterende uitzicht op Antwerpen valt ook niet te versmaden. Net als wat er na aankomst zomaar op je wacht om op adem te komen: een pintje of een chocomelk.

Met Driekoningen aan de voordeur kunnen de durvers zich verkleden als Caspar, Melchior of Balthazar.

De Kids Run start om 13 uur, de 5 kilometer om 14 uur en de 10 kilometer om 15 uur. Inschrijven kan via deze link: https://registration.mylaps.com/rhythm-n-run/register
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.