Nieuw housefestival duikt op in Nachtegalenpark

In het Nachtegalenpark wordt hard gewerkt aan de voorbereidingen voor Klub Dramatik, een nieuw housefestival met internationale dj's en producers op zaterdag 8 juli.

"We zijn al sinds september vorig jaar bezig met de voorbereidingen van ons event", zegt Jim Van Eupen, een van de organisatoren. "We gaven ooit twee discofeestjes in club Magic en dat werd zo'n succes dat we nu een klein festival organiseren met meer elektronische beats met een streepje funk en een vleugje jazz. We bouwen al onze decors zelf. Verwacht je aan een stage met enorm veel fluweel er in verwerkt, hangplanten en veel led-licht."


Onder meer Detroit Swindle, een populair dj duo uit Amsterdam, Moomim, een Duitse producer en Baba Stiltz, een opkomende naam uit Zweden, komen naar Klub Dramatik. Het lokale talent is ook vertegenwoordigd, met namen als dj Arne van Sunday Matinee, Hill Men van Lucid en John Noseda, sterkhouder van het Wecandance festival."


Het openluchtfestival start om 12 uur en duurt tot middernacht. Tickets zijn via de site nog steeds te koop en kosten 20 euro. (DILA)