Na enorm succes nu tweede editie ‘Erotiek in de Kringwinkel’: “Antwerpenaren zijn niet vies van een beetje tweedehands erotiek”

De Kringwinkel krijgt heel wat pikante lingerie die gewoonlijk niet in de rekken komt.
Wouter Spillebeen De Kringwinkel krijgt heel wat pikante lingerie die gewoonlijk niet in de rekken komt.
Erotiek en De Kringwinkel, het klinkt als een vreemde combinatie. Toch waagt De Kringwinkel Antwerpen zich dit jaar opnieuw aan dit gewaagd concept. Want op Boetiek Erotiek op 7 februari worden alle erotische spullen, sexy lingerie en ondeugende boeken uit de kast gehaald voor een pikante avond vol plezier. Dit jaar met een burlesque show door Sinners Dollhouse en een gratis boudoir shoot door Studio Flamingo.

Seks verkoopt, en Antwerpenaren zijn niet vies van een beetje tweedehands erotiek. Dat bewees De Kringwinkel vorig jaar al met de eerste versie van Boetiek Erotiek. “Het succes van vorig jaar overtrof onze verwachtingen. Meer dan 300 mensen kwamen die dag een kijkje nemen in onze erotische versie van De Kringwinkel”, vertelt Louise Vrints van De Kringwinkel Antwerpen.

Ook dit jaar hebben de medewerkers van De Kringwinkel een selectie gemaakt van allerhande tweedehands erotisch materiaal. Het gaat van sexy lingerie en seksspelletjes, tot erotische boeken, decoratiemateriaal, massagetoestellen en sfeerverlichting. “Vorig jaar stonden mensen echt aan de deur aan te schuiven om hun favoriete items zeker niet te missen”, vertelt Louise. “Op deze manier krijgen ook dit soort items een tweede leven. En dat is uiteindelijk onze voornaamste doelstelling”, gaat ze verder. “Uiteraard is al de lingerie netjes gewassen en sextoys worden enkel verkocht als ze in een nog verzegelde, originele verpakking bij ons zijn toegekomen.”

Nieuwe activiteiten

Dit jaar zijn er wel een aantal nieuwe activiteiten toegevoegd aan het programma. Zo zal Sinners Dollhouse zorgen voor twee burlesque optredens. Ook zal Studio Flamingo aanwezig zijn om een pikante boudoirfoto te maken van de gasten. Daarnaast kan je ook voor (eerstehands) seksspeeltjes terecht bij Upper at Home. De fotobooth van Sharingbox zorgt voor een mooi fotosouvenir van de avond. “Onze klanten zien deze avond ook als een fijne uitstap met vrienden en familie, daarom is de animatie een leuke plus”, zegt Louise.

De vraag die nu op ieders lippen brandt: wie brengt al die erotische spullen naar De Kringwinkel? “Meer mensen dan je zou denken”, lacht Louise. “Maar wij hebben beroepsgeheim, dus daar kan ik niet verder over uitweiden” lacht ze.

Boetiek Erotiek op vrijdag 7 februari van 18.30 uur tot 21.30 uur.