Motorrijder (60) uit Kalmthout levensgevaarlijk gewond na aanrijding door dronken automobilist

De motorrijder liep zware verwondingen op.
RV De motorrijder liep zware verwondingen op.

Een zestigjarige motorrijder uit Kalmthout is zondagochtend levensgevaarlijk gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Italiëlei.  Op het kruispunt van de Ankerrui en de Cassiersstraat werd de motorrijder gegrepen door een auto. Net op dat kruispunt stond een patrouilleploeg van de politie die meteen de medische hulpdiensten verwittigden en het kruispunt veilig stelden. De automobilist, een 22-jarige man van vreemde origine, kon ter hoogte van de Paardenmarkt staande gehouden worden. De man legde een positieve ademtest af. De man is bestuurlijk aangehouden en zal na zijn ontnuchtering door de politie verhoord worden. De politie heeft een verkeersdeskundige aangesteld om de precieze omstandigheden van het ongeval te onderzoeken. 
8 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • ronny cockuyt

  Moesten ze de wet toepassen zoals bvb in de uk op gebied van verkeer,hebben ze hier geen gevangenissen genoeg. En dan hoor je op het eind van het jaar,dodelijke slachtoffers zijn verminderd naar een goede 400,allemaal zever,je hebt geen dag zonder een paar dodelijke ongevallen.

 • Jest and Dogs

  Echt wel tyd voor de nultolerantie en zeer zware straffen op rijden onder invloed, telefoon gebruik en roken achter het stuur. Zag iemand vd week roken en met zijn beide handen in ogen wrijven door de rook omdat raam open was en dit alles blijkbaar in ogen was gekomen, week serieus af. Gelukkig deze keer zonder gevolg, spreek je hem aan iets verder, botweg”khem niks he”!!!

 • jose ceraia

  Nog eentje die het niet snapt. Een maand of 2 de bak in, en een jaar rijbewijs kwijt, zal wel wat helpen.

 • paul goetghebeur

  Onmiddellijk starten met een weekje in de bak zoals in sommige landen, water en droog brood en dan verhoren

 • ANN LIMBOS

  Diep in zijne portemonee tasten, héél diep.