Exclusief voor abonnees

Moeder van beschuldigde schetst vernietigend beeld van dochter: “Natasja had nooit kinderen mogen hebben. Ze is een onbekwame moeder”

Natasja De Paepe
Photo News Natasja De Paepe
Voor het Antwerpse hof van assisen heeft de moeder van beschuldigde Natasja De Paepe (39), die samen met haar vriend Bart Goossens (37) terechtstaat voor de (roof)moord op de gepensioneerde leraar Frank Serruys (62), een vernietigend beeld geschetst van haar dochter. “Diep in haar hart ziet ze haar kinderen misschien graag, maar ze is een absoluut onbekwame moeder.”

De fel geëmotioneerde M. (56) werd tijdens haar getuigenis bijgestaan door mensen van slachtofferhulp. Meer dan een halfuur nam de vrouw het woord. Haar dochter gunde ze al die tijd geen blik. “Ik heb Natasja al jaren niet meer gezien en ga haar vandaag niet aankijken. Ik kán het niet en ik wíl het niet.”

Je hebt 25% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Erika Lauwerier

    Het kindje is de dupe van alles

  • Sabine Labelle

    Wat ze gedaan hebben keur ik niet goed maar ze was geen slechte mama ze deed als voor haar kids ook doen haar ex aan den drugs zat zy was er voor haar kids en ik kan niet tegen leugens