Modehuizen verlaten Antwerpen: na Tommy Hilfiger en Karl Lagerfeld nu ook Diane Von Furstenberg weg

De winkel van Diane Von Furstenberg in de Steenhouwersvest.
Google Maps De winkel van Diane Von Furstenberg in de Steenhouwersvest.
Het luxueuze modehuis Diane Von Furstenberg verlaat Antwerpen. Het is de zoveelste in een lange rij, nadat ook Tommy Hilfiger en Karl Lagerfeld eerder dit jaar vertrokken.

De zaak lag in de Steenhouwersvest. Daar getuigt enkel een briefje aan de deur van de sluiting. Trouwe klanten worden bedankt en dat is dat. Een reden voor het vertrek van de zaak is niet bekend. Diane Von Furstenberg is ondertussen het zoveelste in een steeds langere rij van modehuizen die onze stad verlaat. 

De Belgisch-Amerikaans modeontwerpster, is één van de meest invloedrijke modeontwerpers. Ze brak door dankzij haar in 1974 ontworpen wikkeljurk. In België zijn er vanaf nu enkel nog winkels in Brussel en Knokke.
8 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Francois staen

  Dure huurprijzen, moeilijk bereikbaar etc . ik wil ook tot in de buurt van een winkel rijden en zeker als ik éérst wil zien wat ik koop. Als ik weet wat ik koop ,bv laptop,smartphone,stofzuiger ,en ja ook kleding ...dat koop ik on- line .

 • Paul Hendriks

  De een gaat de ander komt, misschien komt hier binnenkort wel een mooie kebabtent, niet altijd klagen he.

 • Joris van Mol

  Haha lachen hier, de ene zegt dat je er niet in geraakt en de andere dat er zo veel in geraken dat je je auto niet kwijt kan. Mooi staaltje van Belgische logica

 • Dries Smessaert

  Rijke mensen willen met hun dure wagens tot bij de deur van deze dure winkels kunnen rijden! Lage emissie zones, parkings afschaffen, goe bezig! Er zullen er nog vertrekken! De kracht van verandering zeker!!

 • Guy muis

  van pijn part mag Antwerpen helemaal leeg lopen,de mensen zijn ni meer welkom met de auto!