Merksemse senioren en kleinkinderen stellen tentoon in districtshuis

Het districtshuis van Merksem.
Dirk Laenen Het districtshuis van Merksem.
Op de gratis tentoonstelling ‘Merksemse Meesters’ ontdek je het artistieke talent van de Merksemse amateurkunstenaars. Meer dan veertig creatieve senioren en enkele van hun kleinkinderen stellen er hun mooiste kunstwerken voor.

Je kan van 12 tot 20 oktober een grote variatie aan schilderstijlen, foto’s, juwelen, beeldhouwwerken en boekbindkunst bewonderen. Elke kunstenaar stelt enkele werken tentoon. Je vindt er ook een werk naar ontwerp van beeldend kunstenaar Klaas Rommelaere.

Een aantal deelnemers werkte ook mee aan een gezamenlijk kunstwerk. Dit jaar is dat gezamenlijke werk geïnspireerd op het interieur van het districtshuis, dat volledig werd gerealiseerd door de befaamde Kortrijkse kunstwerkstede De Coene.

Afspraak van 12 tot 20 oktober op weekdagen van 10 uur tot 18 uur, donderdag tot 20 uur in het districtshuis op het Jozef Nolfplein. Inkom is gratis.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.