Merksem is op zoek naar topsporters en verdienstelijke sportclubleden

Illustratiebeeld.
shutterstock Illustratiebeeld.
Het district Merksem zal op dinsdag 3 maart 2020 de prestaties van zijn topsporters en verdienstelijke sportclubleden in de kijker zetten. Sporters nomineren voor de viering kan tot 31 december 2019.

Het district Merksem viert kampioenen op een Belgisch, Vlaams of Provinciaal kampioenschap en sporters die deelnamen aan een Europees of Wereldkampioenschap, Wereldspelen, Jeugdolympiades, Universiades, Olympische of Paralympische Spelen.

Merksemnaren kunnen zelf sporters nomineren door een motivatie en duidelijke portretfoto van de sporter te mailen naar de sportantenne via sportantenne.merksem@stad.antwerpen.be. De deadline voor het indienen van nominaties is dinsdag 31 december.

Naast de sporters die een titel behaalden en gevierd worden, zijn er nog een aantal laureaten. Van elke Merksemse sportclub die is aangesloten bij de sportraad wordt er ook een ‘verdienstelijk clublid’ gevierd dat sportief of extrasportief uitblonk in 2019. De G-sporttrofee wordt toegekend aan een persoon die in 2019 bijdroeg aan het stimuleren van G-sport in Merksem, of een Merksemnaar die zich inzette voor G-sport in het algemeen. Tenslotte wordt tijdens de viering bekendgemaakt wie de Merksemse sportambassadeur voor 2020 is.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.