Man vrij onder voorwaarden steelt fiets: terug de bak in

PZ Antwerpen

De mobiele eenheid van de Antwerpse politie organiseerde dinsdag opnieuw een actie Argus. Tijdens zo’n actie wordt er met ploegen in uniform en in burger gepatrouilleerd en gecontroleerd op verdachte gedragingen en verschillende vormen van overlast. Tijdens de actie werden twee geseinde personen aangetroffen. Eén van hen was maar liefst vier keer geseind voor verhoor. Zes personen werden bestuurlijk aangehouden omdat ze illegaal in ons land verblijven. Zes personen kregen een onmiddellijke minnelijke schikking voor drugsbezit voorgeschoteld. Eén persoon reed rond met een geseinde nummerplaat. In zijn wagen werd een verboden wapen aangetroffen.

Ook het Orida-fietsteam nam deel aan de actie. De politie te fiets kon een fietsdief op heterdaad betrappen in de parking onder het Koningin Astridplein. De man bleek vrij onder voorwaarden en schond met de poging tot diefstal zijn opgelegde voorwaarden.
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Eric Verelst

    Goed bezig! Zulke acties moeten ze meer doen...

  • Johan Van den Bergh

    Politie zou deze actie elke dag moeten doen.