Man trekt broek uit voor verkiezingen

In een stemhokje in Antwerpen trok een man zijn broek uit.
Facebook In een stemhokje in Antwerpen trok een man zijn broek uit.
Niet iedereen neemt de verkiezingen even serieus. En dat liet een Antwerpse kiezer duidelijk blijken. Nadat hij het stemhokje binnenstapte, liet hij zijn broek tot op zijn enkels zakken. 

Zijn stunt lijkt niet onopgemerkt te blijven want de oude man met bril fronst duidelijk zijn wenkbrauwen. Op welke partij de ‘rebelse’ kiezer stemde, is niet gekend. Evenmin of er is opgetreden. De foto werd op Facebook gedeeld door een andere inwoner van Antwerpen.

Een ander opmerkelijk beeld was te zien in Londerzeel, waar kiezers in wielerkledij €5 moeten betalen:

Facebook31 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Gabriella van Aeken

  Is er wel over waar is onze vrijheid in dit land ze verplichten ons al voor te kiezen en dan mag jezelf nog geen eigen kledingkeuze hebben?

 • PLANCKAERT Johan

  de secretaris zou de pot op kunnen. je gaat zoals jezelf wil, desnoods in narrenpak. Dat zou beter passen want je moet al half zot zijn om voor die postjespakkers te willen gaan stemmen.

 • Peggie Van Audenhove

  Stemmen in wielerkledij 5 eur boete? Als ik in wielerkledij zou zijn en men zou mij dat durven eisen ik stak mijn broek af voor de secretaris: hier is uw 5 eur..kom ze maar halen!

 • Franky Schoonvliet

  Stemmen heeft dan ook gene enkele zin voor de kiezing maken ze elkaar af, na de kiezing likken ze elkaars kont en alles blijft bij het oude anders kunnen ze niet aan de vetpotten blijven zitten die zakkenwasser. dat noemt men democratie !!! zielig.

 • Joris Peeters

  Episch! Volkshumor!