Man rijdt rond in auto die hij net als gestolen heeft aangegeven bij politie

Verkeerscontrole
rv Verkeerscontrole
Een 41-jarige man is opgepakt omdat hij een valse aangifte had gedaan. Toen de politie dat vernam, werd hij opstandig. 

In de nacht van vrijdag op zaterdag wilde een 41-jarige man op de Rijnkaai aangifte doen van zijn gestolen wagen. De man, duidelijk onder invloed van alcohol, beweerde dat hij zijn auto de stad uit zag rijden. Vreemd genoeg had hij wel zijn autosleutel op zak.

Later op de nacht merkte een verkeerspatrouille de gezochte auto op. Die reed aan hoge snelheid rond. Het voertuig werd gecontroleerd en de dronken man bleek zelf achter het stuur te zitten van zijn ‘gestolen’ wagen. Hij bleek niet alleen dronken, maar ook onder invloed van drugs. Als kers op de taart keerde hij zich ook tegen de politie. Hij werd bestuurlijk aangehouden en mocht ontnuchteren in een politiecel. Hij mag zich verantwoorden voor de verkeersinbreuken en voor de valse aangifte.
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Jan Van Looveren

    Auto verbeurd verklaren, hij zal het niet meer doen.