Man krijgt rake klappen in Statiekwartier

Google
In het Statiekwartier is een man zaterdag zonder enige aanleiding aangevallen. Het slachtoffer kreeg rake klappen. De politie kon meteen twee verdachten arresteren.

Zaterdag liep een man verwondingen op nadat hij werd aangevallen door enkele mannen. Het slachtoffer wandelde met zijn partner door de Anneessensstraat aan het Centraal Station. Uit het niets zouden de verdachten zich tegen het koppel gekeerd hebben. Er vielen enkele rake klappen. 

Meteen kwamen verschillende ploegen van de politie ter plaatse en terwijl in de radiokamer de omgeving met camera’s werd uitgekamd, deden interventieteams van noodhulp en snelleresponsteam hetzelfde in de straten. Twee personen werden gearresteerd. De omstandigheden worden verder onderzocht.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.