Lopen, hindernissen overwinnen en griezelen: het kan allemaal op Halloween Survival Run

Het Fort van Merksem schotelt de lopers zaterdag niet enkel griezels, maar ook ferme hindernissen voor.
Benoit De Freine Het Fort van Merksem schotelt de lopers zaterdag niet enkel griezels, maar ook ferme hindernissen voor.
Halloween komt akelig dichtbij en dat zullen ze in Merksem geweten hebben. Het Fort van Merksem wordt op zaterdag 26 oktober omgetoverd tot een griezelig hindernissenparcours. Deelnemers aan de Halloween Survival Run kunnen kiezen tussen een competitie van 7 kilometer en een recreatieve loop van 3,5 kilometer.

De pret begint al vanaf 11 uur met de 7 kilometer. Onderweg kom je allerlei griezels tegen. ‘s Namiddags, vanaf 13 uur, wacht de gezapigere recreatieve run van 3,5 kilometer. Je loopnummer ophalen en jezelf omkleden kan telkens al een uur op voorhand.

Draag je iets wat de sfeer van Halloween oproept, dan krijg je van het district Merksem een gadget. De organisatie belooft ook toepasselijke eet- en drankstandjes.

Leerlingen uit de Merksemse scholen testen het angstaanjagende parcours op vrijdag 25 oktober tussen 11 en 14 uur uit.

De online inschrijvingen zijn al afgesloten, maar je kunt zaterdag nog ter plaatse een ticket kopen (10 euro, 2 euro kansentarief).

Meer info: www.merksem.be
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.