Lichte explosie in Joseph Wuytslaan in Deurne

De brandweer werd opgeroepen voor een explosie van een elektriciteitskast in de Joseph Wuytslaan in Deurne
Marc De Roeck De brandweer werd opgeroepen voor een explosie van een elektriciteitskast in de Joseph Wuytslaan in Deurne
Zondagavond om 17.24 uur kreeg de brandweer een melding binnen van een kleine brand ontstaan in een verbrandingsketel in de Joseph Wuytslaan 35 in Deurne. Het bleek uiteindelijk om een explosie van de elektriciteitskast te gaan.

De brand die ontstond door de ontploffing was beperkt, er hing voornamelijk een brandgeur en veel rook. Vier bewoners van het appartement werden naar het AZ Monica gevoerd omdat ze de rook hadden ingeademd. Vanwege de schade aan hun woning wordt voor hen opvang gezocht. Het hele gebouw zal wellicht meerdere dagen zonder stroom zitten.

Ook het aangrenzend pand op nummer 37 is beschadigd door de explosie en zal tot morgen zonder elektriciteit zitten. Fluvius is momenteel aan het werk om de schade te herstellen en daardoor kan mogelijk ook een deel van de wijk tijdelijk zonder stroom vallen.

De brandweer werd opgeroepen voor een explosie van een elektriciteitskast in de Joseph Wuytslaan in Deurne.
Marc De Roeck De brandweer werd opgeroepen voor een explosie van een elektriciteitskast in de Joseph Wuytslaan in Deurne.
De brandweer werd opgeroepen voor een explosie van een elektriciteitskast in de Joseph Wuytslaan in Deurne.
Marc De Roeck De brandweer werd opgeroepen voor een explosie van een elektriciteitskast in de Joseph Wuytslaan in Deurne.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.