Lichaam uit Antwerps Kattendijkdok gehaald

Het lichaam werd zaterdagochtend gevonden door een schipper.
Sander Bral Het lichaam werd zaterdagochtend gevonden door een schipper.
De brandweer heeft zaterdagvoormiddag een lichaam uit het Kattendijkdok gehaald aan het Eilandje in Antwerpen. Het gerechtelijk lab kwam ter plaatse voor onderzoek. Het slachtoffer is nog niet geïdentificeerd.

Volgens getuigen werd het lichaam zaterdagochtend aangetroffen door een schipper, die aan wal was gegaan aan Kattendijkdok-Oostkaai ter hoogte van evenementenhal CadX. De politie kwam ter plaatse om een perimeter in te stellen en de brandweer haalde het lichaam met duikers boven water. Het gerechtelijk labo kwam zaterdagmiddag ter plaatse voor onderzoek. Het lichaam zou al een tijdje in het water gelegen hebben.

Het gaat mogelijk om een persoon die al sinds het begin van de maand als vermist werd opgegeven. Autopsie op het lichaam moet daar uitsluitsel over geven. Er zouden op het eerste zicht geen sporen van kwaad opzet zijn.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.