Levensgevaarlijk: ongeduldige chauffeur rijdt tussen fietsers over fietspad om file te vermijden

Op de Boomsesteenweg, de parallelweg van de A12, rijdt een ongeduldige autobestuurder over het fietspad om de file te vermijden. Op amateurbeelden van Geert Neefs is te zien hoe de Mercedes ter hoogte van Aartselaar zich tussen de fietsers beweegt, een levensgevaarlijke actie. Het is niet de eerste keer dat het fietspad als extra rijvak wordt gebruikt. Eind oktober reed een chauffeur nog in de tegenovergestelde richting over het fietspad. Wordt ongetwijfeld vervolgd.
De bestuurder rijdt doodleuk over het fietspad.
Jan Aelberts De bestuurder rijdt doodleuk over het fietspad.121 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Pol Verweg

  Tony Van De Perre moeten voor zulke auto's aparte rijstroken zijn? Je vergeet dat de weg voor iedereen is. Maar je kan toch het circuit van Zolder of Francorchamps afhuren. Dan kan je met je mooie auto zoveel het kieken uithangen als je maar wil.

 • Greet Mestdagh

  Ze moeten maar es iets aan dat fileprobleem doen. K zou het ook beu worden in die man zijn plaats

 • Dirk N.M. Van Caekenberghe

  Filmen is één zaak, hem tegenhouden is een andere...

 • Ann Verschueren

  Ene die de trouwstoet nog moest halen? Iedereen doet maar waar ze denken "recht op te hebben" zonder gestraft te worden. En het ergste is dat ze er meestal nog mee wegkomen ook. Dus waarom zou de brave burger nog langer ook braaf hoeven te blijven en is het dus voortaan "ieder voor zich"?

 • Kris Bouwens

  Meer dan 50% van automobilisten woont op minder dan 25km van hun werk. Dat die eens met de fiets gaan. Dan is het gelijk gedaan met de files.