Lange file op E17 na ongeval met vier voertuigen in Kennedytunnel

Illustratiebeeld.
Kristof Pieters Illustratiebeeld.
Door een ongeval in de Kennedytunnel richting Antwerpen staat er een lange file op de E17, vanaf Haasdonk (Beveren). Dat zegt het Vlaams Verkeerscentrum. Vier voertuigen reden op elkaar in, waardoor er slechts één rijstrook vrij was.

De betrokken voertuigen waren een vrachtwagen, twee bestelwagens en een personenwagen. Op de vrachtwagen na moesten ze allemaal worden getakeld.  Het Verkeerscentrum raadt het verkeer over langere afstand vanuit Gent richting Hasselt aan om via Brussel om te rijden. Vanuit het Waasland is de R2 via de Liefkenshoektoltunnel een alternatief. Rond 12.15 uur werden alle rijstroken opnieuw vrijgemaakt. 
6 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Johan De Clercq

  De wegeninfrastructuur is van de jaren zestig.....50 jaar onveranderd.

 • danny janssens

  verkoop nog wat meer wagens

 • Peter Dejaeger

  op alle gebieden moet er meer orde en respect voor regels komen... dan zal de wereld misschien een beetje beter worden...

 • André Lernout

  Als elke chauffeur eens zijn ego zou opzijzetten en normaal rijden, hoe kunnen er dan dagelijks zoveel ongevallen zijn? Maak het jezelf en de anderen gemakkelijk en rij normaal!

 • Richard Tolenaars

  Lichtjaren lopen ze achter in België met hun antieke Kennedytunnel.