Kritiek op wedstrijd Eroticabeurs: "Waarom geen trio met een man?"

De blonde Angelique lijkt er alvast zin in te hebben.
RQ Foto De blonde Angelique lijkt er alvast zin in te hebben.

De Eroticabeurs in Antwerp Expo pakt op vrijdag 19 en zaterdag 20 februari uit met een stuntwedstrijd. Koppels die de beurs bezoeken kunnen er een triootje winnen met een vrouw. Het winnende koppel mag in het swingers café "op date" met de blonde Angelique Secret, een vijfentwintigjarige vrouw. De stunt werd aangeboden door Kinkylife.com, een soort Facebook voor 'swingers' en 'vrouwen die een centje willen bijverdienen'. Volgens Leander Kolen van de website doet Angelique "volledig vrijwilig" mee aan de stunt en wordt ze er niet voor betaald.

"Discriminatie"

Enkele van onze lezers reageerden al op de stunt, ze spreken van "discriminatie". "Wat met vrouwen die een tweede man willen?", meent een 'miljonairsvrouw' uit Godenberg. "Er wordt weer enkel gedacht aan de mannelijke bezoekers."


Toch overweegt Kinkylife niet om ook een man als 'prijs' weg te geven. "Een vrouw wordt vaak gekozen vanwege de zachtere aanpak met stelletjes. Wanneer een tweede man erbij komt, dan ziet de man van het stelletje dit eerder als concurrentie", zegt Lennart, woordvoerder van Kinkylife. De Eroticabeurs zit nooit om een stunt verlegen. De organisatie gaf eerder het bed uit Fifty Shades of Grey weg met een wedstrijd.